Dröm där jag blev en varulv

Jag drömde inatt två drömmar. Den första var bara äcklig – den handlade om att mina ögon kliade, och till sist upptäckte jag att mitt högra öga var täckt med någonslags genomskinligt gegg. ”Har jag fått ögoninflammation?” tänkte jag.

Den andra drömmen var längre, och mer cool.

Jag var en manlig lärare på ett amerikansk high school. Någon bet mig, och då blev jag en varulv. I den här drömmen innebar det att jag blev en antropomorfiserad varg. Jag gick på bakbenen, kunde tala, men var starkare än förut och hade vissa våldsamma instinkter. Den här smittan spred sig rätt snabbt på skolan, och vissa som blev smittade blev varbjörnar istället.

Image

Jag gick omkring så, som en tvåbent varg, och det var faktiskt inget större problem, när så pass många blivit smittade. Sedan fick jag höra, att skolan skulle stängas ner, att det var planerat sedan länge av ledningen men att det hade undanhållits för oss lärare och för eleverna. Det gjorde mig vansinnig. Skolgården skulle bli en park, och skolan ett växthus, fick jag höra. Och plötsligt förstod jag varför vi hade haft en ny konsult/inspektör i skolan.

Vi lärare, varbjörnar och varulvar, ville stoppa detta på något vis. Men hur? Jag tänkte att om jag gjorde henne till varulv, skulle hon vara oförmögen att arbeta. Smittan spreds genom både bett och klösmärken, och jag gick fram till henne i fikarummet. Observera, fortfarande som en varulv. Hon tittade på mig och några elever, och sa ”är det inte dags att ta av er dem där maskeradkläderna?”. Någon hade alltså lurat i henne att vi hade någonslags temadagar på skolan…

Jag rev henne i nacken, mjukt nog för att hon inte skulle bry sig. Konsulten var förresten en kvinna som jag fann fysiskt attraktiv, även om jag tyckte hon var dum i huvudet och jobbig. Hon hade brun hud, och blonderat lockigt hår i en uppsättning. Hon var smal, men hade kurvor på rätt ställen. (I verkligheten skulle jag inte tycka hon var vidare snygg, men i drömmen var jag ju någon annan). När jag gick därifrån, gick jag nerför trapporna tillsammans med en kollega som var min vän. Han var en varbjörn, och jag pratade om att jag hoppades att konsulten skulle fortsätta vara en snygg bimbo som varulv, för då skulle hon bli min bitch. Doggystyle. (Är det så män tänker?)

Tiden gick, men det var svårt att hålla reda på tiden. Det berodde antagligen på att det var en dröm, men i drömmen trodde jag att det berodde på att jag inte hade gått hem sedan jag blev en varulv, och jag nu arbetat i över ett dygn. Det var strax efter Halloween också, och det var mörkt ute större delen av dagen. Många smittade hade lärt sig att förvandla sig fram och tillbaka, och gick för det mesta runt som människor. Men jag hade inte brytt mig om att lära mig det. Oavsett, så hade jag koll på att det nu gått sex timmar sedan jag rev den blonderade konsulten, och hon hade ännu inte förvandlats. Då träffade jag på henne, och hon klagade över törst och illamående. Jag tänkte ”Nu händer det!” och skulle påkalla uppmärksamhet från andra varulvar, när hon kollapsade. Jag sprang över dit för att se ifall hon fått päls än, men då reste hon sig upp och skrattade åt mig. Hela grejen hade varit på låtsas, hon höll inte alls på att förvandlas. Jag hade misslyckats med att smitta henne.

Edit: Jag glömde skriva slutet!

Jo, någonstans i den här punkten av drömmen så gick brandlarmet igång, och vi var tvungna att evakuera skolan. Jag sa åt alla varulvar med mig att springa på alla fyra och se så små ut som möjligt, i hopp om att människorna där ute skulle missta oss för prärievargar i mörkret. En i gruppen struntade i mitt råd, och sprang tvåbent ett tag, tills ett par på parkeringsplatsen utanför skolan fick syn på honom och pekade.

Sedan ringde mitt alarm på telefonen. 07:20 så fick jag höra ”Hey bad boy!”.

Annonser
Det här inlägget postades i Drömmar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dröm där jag blev en varulv

  1. Frida skriver:

    Drömde idag att en kille som var intresserad av mig var vargtherian, när vi sågs nosade han mig i nacken och ville att jag skulle klia han bakom öronen
    Vi var ute ett gäng och åt sushi, där var en tjej som var svartsjuk och hällde ett glas vatten på mig och då sa jag ”varför vi är bara vänner?” hon sa: Har du inte märkt att han är jättehet också?!
    Kul dröm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s