”Hur är det för dig att leva i ett mänskligt samhälle, om du identifierar dig som varg?”

Jag var på Wish XXL igår, vilket var alltså en kombination av en dag med fika + workshops på eftermiddagen om BDSM, och en fetisch/bdsm-fest på kvällen. På eftermiddagen höll jag en presentation om pet play, furry fandom och teriantropi. Jag fick ganska mycket beröm för den presentationen, så jag är nöjd!

Men innan så pratade jag lite med en deltagare, hon frågade mig hur länge jag sysslat med pet play. Ja, sedan jag var 16 eller 17, men för mig är det lite komplicerat, sa jag. För det är ju inte bara rollspel för mig, för jag känner mig som en varg. Och då ställde hon mig frågan som ni kan se i titeln på detta inlägg.

Ja, jag svarade väl något om att jag är ju människa också, men att jag helt enkelt måste ta mig tiden att göra vargsaker för att må bra. Att jag ibland missuppfattat mänskligt kroppspråk, men jag har blivit bättre på det.

På sistone har jag känt mig rätt mänsklig, så då stämmer det svaret. Men ibland har jag ju perioder då jag känner mig mer missnöjd med att vara människa och leva bland människor. Men vad ska man göra? Det finns ingen behandling i världen som kan ge mig samma luktsinne som ett hunddjurs, eller som kan ge mig fungerande vargtänder.

Man gör så gott man kan, antar jag.

Om susitar

Therian, biologist & pagan
Detta inlägg publicerades i Komma ut, Kroppsbild/-funktion. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar